Opis forum
Oto aktualny skład redakcji i wydarzenia z listopada bieżącego roku!
Skład redakcji (stan na 24.11.11):
- Dufusik
- Piki
- Lussi-M
- Kubinho
- Jamba
- Gandak
- Fletcher
- Kuba
- WuYa.
- xMati5
- Trydmit
- Mixyr
Zwolnienia w listopadzie:
- Kacper LFC - dyscyplinarne (juz na zebraniu redakcji)
- Rapahel97 - dobrowolne odejście z powodu spraw osobistych
- Kubinho - odejście dobrowolne (następnie powrót)
Pa tygodniu waszej pracy trzeba z niekatywnymi redaktorami się rozstać. Tu piszę osoby, które amją szansę na wans, są dobre, neutralne i zagrożone posadą.
Najlepszy redaktor ale odszedł przez debila, Pikiego:
- Dufusik
Osoby z szansą na awans:
- Fletcher - duzo się angażuje sporo pisze
Osoby z pozytywną oceną:
- Gandak - dużo się angażuje, pisze sporo newsów i poprowadził relacje LIVE
- xMati5 - Pisze umiarkowanie, lecz pisze podsumowania i intereusje go strona
- Lussi-M - pierwsze pare dni były wspaniałe w jego wykonaniu. Teraz troche mnie martwi to, że od 3 dni nic nie pisał
Redakorzy tzw. poprawni:
- Kubinho - pisze sporo newsów, ale za duzo o Lechu Poznań. Ponadto wprowadził sporo zamieszania z jego odejściem.
- Kuba - mimo, że napisał tylko 3 newsy to cenie sobie ich jakość i długość.
- Jamba - podobnie jak w przypadku Kuby
- Trydmit - napisał parę newsów ich jakość jest dobra, lecz długość nie powala. Najbardziej zagrożony z poprawnych.
Redaktorzy zagrożeni!:
- Wuya. - nowy redaktor. NIe dość, że napisał tylko 4 newsy to jeszcze 2 z nich skopiował. Na razie na minus.
- Mixyr - redaktor w którym pokładałem spore nadzieje, zawalił. Napisał tlyko jeden artykuł, a potem nie było z nim kontaktu.
Dziękuję za przeczytanie tego i proszę się odnosić to moich opinii, chce poznac waszą!
Zauważcie że ja nie mam tyle czasu, aby pisać po dziesięć newsów na dzień. Mam inne ważniejsze sprawy. Piszę, jak tylko mogę.
Miałem do admina pisać w sprawie tej relacji, jak dla mnie była ona przeprowadzona w słabym stylu. Relacji live nie prowadzi się pisząc jedno zdanie. Trzeba napisać troszkę o wydarzeniach, a nie tylko jedno zdanie. Czytający po pierwszym wpisie zapewne ucieknie.